Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet torna a dir NO a la violència masclista

14/11/2017

Un any més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la implicació de les escoles i instituts, les associacions de dones i d'altres associacions de la ciutat, s'adhereix al Dia Internacional contra la Violència Masclista, que se celebra el proper 25 de novembre, amb un seguit d'activitats adreçades a tothom amb l'objectiu de seguir treballant per eradicar aquesta xacra.

Amb aquesta finalitat, la de fer pedagogia especialment entre els més joves, i conscienciar a la societat en general per tal de condemnar de manera contundent i sense embuts la violència envers les dones, s'han organitzat un seguit d'activitats des d'avui i fins l'1 de desembre, com ara exposicions, tallers o conferències. 

Com és habitual, l'acte central serà la lectura del Manifest del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Masclista que es farà el 24 de novembre davant de la Casa de la Vila. 

Entre les diferents activitats, destacar també la xerrada que el 29 de novembre farà a l'Auditori de l'Hospital de Mollet el jutge José Manuel Delgado qui reflexionarà al voltant de les pràctiques sobre violència masclista als jutjats. 

Programa de prevenció i sensibilització vers la violència masclista
Dins la iniciativa Estimar no fa mal, al llarg d'aquest mes de novembre, l'Ajuntament de Mollet del Vallès posarà en marxa aquest programa al Centre de Formació de persones adultes i iniciarà una prova pilot del programa de coeducació a l'escola Salvador Papasseit.

Es tracta d'un programa que pretén incidir en la necessitat de corregir les discriminacions i valorar les diferències enriquidores dels dos sexes.

El projecte planteja diverses línies d'intervenció a traves del treball amb  les escoles de primària, secundària, formació de persones adultes, la Biblioteca i el Casal Obert.  

Un cop feta la prova pilot a l'escola Salvador Papasseit, la intenció es estendre aquest projecte a tots els centres educatius de la ciutat.
 


Document relacionat

Programa Programa (1557 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès