Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

14/11/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès s'ha tornat a adherir a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una sèrie d'activitats que es faran a la ciutat entre el 16 i el 30 de novembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és sensibilitzar la població per reduir el nombre de residus que generem.

Durant aquests dies, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit d'activitats per sensibilitzar als molletans i molletanes sobre els residus que generem, la necessitat de reduir-los per preservar el nostre entorn i fomentar accions que ho facilitin amb exemples pràctics.

Des del dijous 16 al dijous 30 de novembre es faran una sèrie d'activitats en diferents centres del municipi com ara tallers per fer sabó a partir d'oli reciclat, taller de reutilització de les bosses de plàstic, xerrades sobre prevenció de residus... Així mateix del 21 al 25 de novembre es donaran obsequis que ajudin a prevenir els residus a les persones que s'acostin a la Deixalleria mòbil a portar-hi una deixalla.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Mollet està organitzada per l'Ajuntament del municipi i hi col·labora la Diputació de Barcelona a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat, l'Agència de Residus de Catalunya i el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès